• banner3-2-666
  • banner3-2-666
  • banner3-2-666

ИСКЛУЧЕНИ ПРОИЗВОДИ

FORSETRA верува дека изградбата на силна и убава куќа за клиентите е исто толку важна како и градењето на репутација на производ со одличен квалитет за нас.

FORSETRA ПОКРИВНИ ПЛОЧКИ CO., LTD. е основана во 2017 година, фокусирајќи се на производство на метални ќерамиди обложени со камен, асфалтни ќерамиди и олуци за дожд од ПВЦ/АЛУМИНИУМ. Ние, исто така, произведуваме челична бандаж со висока содржина на цинк за куќи со рамни конструкции од лесна челик. Со сите овие серии релевантни градежни материјали за изградба на куќи, штрајкуваме за да им понудиме на нашите клиенти услуги со едношалтерство.

Прочитај повеќе

Категории на производи

Наша цел е да им обезбедиме на архитектите, градежните компании, продавачите на цели и сопствениците на куќи со врвни покривни плочки кои се пријатни за очи и дизајнирани да ги издржат елементите.

Инженеринг

„Навистина е фокусирана на дизајнирање одржлива инфраструктура и одржливи можности напред“, рече Џејкобс.
Види се