• banner3-2-666
  • banner3-2-666
  • banner3-2-666

PRODUKTET E PARAQITUR

FORSETRA beson se ndërtimi i një shtëpie të fortë dhe të bukur për klientët është po aq e rëndësishme sa ndërtimi i një reputacioni të produktit me cilësi të shkëlqyer për ne.

Pllakat FORSETRA CO., LTD. është themeluar në vitin 2017, duke u fokusuar në prodhimin e pllakave të çatisë metalike të veshura me gur, herpes asfalti dhe ulluqe shiu PVC/ALUMINUM. Ne gjithashtu prodhojmë majë çeliku me përmbajtje të lartë zinku për shtëpitë me strukturë prej çeliku me peshë të lehtë. Me gjithë këto seri materialesh ndërtimi përkatëse për ndërtimin e shtëpive, ne godasim për t'u ofruar klientëve tanë shërbime me një ndalesë.

Lexo më shumë

Kategoritë e produkteve

Ne synojmë t'i furnizojmë arkitektët, kompanitë e ndërtimit, shitësit në tërësi dhe pronarët e shtëpive me pllaka mbulimi superiore të cilat janë të këndshme për sytë dhe të dizajnuara për t'i bërë ballë elementeve.

Inxhinieri

"Ai me të vërtetë është i fokusuar në hartimin e infrastrukturës së qëndrueshme dhe mundësive të qëndrueshme për të ecur përpara," tha Jacobs.
Shiko te gjitha